"Du skal vide, at din støtte hjælper mig utroligt meget. Det er også forunderligt at opleve, at det, jeg også synes jeg nogen gange giver andre mennesker (troen på at de kan mere end de lige viser
nu) det er fantastisk virkningsfuldt. Og alligevel har jeg tænkt "at det er da ikke noget særligt", 
men når jeg så selv står i modtagerrollen og mærker, hvor stor en forskel det gør, så 
værdsætter jeg det på en helt anden måde. Så tusind tak indtil videre.
Jeg er slet ikke færdig med at bruge dig" 
(coach og iværksætter, motivation og profilafklaring)

 

Hvad er "coaching"?


Coaching er en form for personlig vejledning, der ser konstruktivt og fremadrettet på dine ressourcer og målsætninger. Målet er at udforme en lettilgængelig strategi til at håndtere de forhold, du vil ændre, og nå dine mål.

Som din coach fungerer jeg som din vejleder, motivator og inspirator. Jeg stiller spørgsmål, som kan give dig indsigt og overblik, og jeg kommer med forslag og idéer, der kan føre dig videre.


Hvor langt kan du komme med coaching?

Du kan komme virkelig langt med coaching, fordi du selv hele tiden arbejder med værktøjerne under forløbet og du derfor bliver "udlært" til at arbejde videre selv. Det betyder, at bare et kort forløb på f.eks. tre sessioner kan have langtrækkende effekt for dig.


Hvad kan jeg bruge coaching til?

Coaching er en meget alsidig og effektiv form for samtaleterapi, uanset om du har brug for hjælp til personlige udfordringer, svære følelser, arbejdsliv, konflikter eller et konkret projekt. Se undermenuen "Mulige temaer" for en række eksempler på, hvad du kan arbejde med ved hjælp af coaching. Eller ring til mig for at høre, om coaching er noget for dig (se forsiden eller "Kontakt").

Scroll op
Scroll ned